Publicerad den

Dekorera ditt hem med minnen

Idag har de flesta sina fotografier i telefonen eller digitalkameran. Det tråkiga med det är att vi sällan ser dem. Att skriva ut fotografier av dina favoritminnen kan vara både roligt och givande.

Rama in dina minnen

När du valt vilka fotografier som du tycker representerar de bästa minnena i ditt liv så förtjänar de såklart en snygg inramning. Det finns ett stort utbud av ramar som passar alla smaker. Välj gärna en ram som passar både fotografiet och platsen du valt. En tumregel är att välja en ram i en färg som avviker från bakgrund och bild. Då syns fotografiet bäst samtidigt som det sticker ut i rummet. Om du har många mindre foton som du vill ha på samma ställe så finns det ramar med plats för flera bilder.

Därför ska du omge dig av dina minnen

Hemmet är en så pass stor del av livet att vi borde utforma det efter vem vi är. Våra minnen är dessutom en del oss själva och därför är det fint att visa upp dem i form av fotografier i hemmet. Att ständigt påminnas av goda minnen kan göra att du mår bättre och får en större tacksamhet för saker du upplevt.