Publicerad den

Skapa en veckoplanerare med dina fotografier

Har du fina fotografier som du skulle vilja sätta upp, men har svårt att hitta en bra plats för? Idag samlar de allra flesta sina fotografier på datorn eller i mobila enheter, men med utskrivna bilder kan du titta på dina nära och kära när helst du känner för det.

Att printa ut eller framkalla bilder har alltid varit mycket populärt, men för att bilderna inte ska hamna slängda i någon låda bör du ha en idé och plan för dina fotografier. Ett sätt kan vara att skapa en snygg veckoplanerare med hjälp av en whiteboard eller varför inte en snygg tavelvägg i vardagsrummet.

Whiteboard och fotografier är lika med sant

Med en fin och högkvalitativ whiteboard kan du skylta med dina fotografier lite extra. Det som är roligt med den här upphängningsanordningen är att du inte bara kan hänga upp bilder med magneter, utan att du även kan skriva små meddelanden under fotografierna, göra ett schema för veckans alla middagar eller varför inte skriva ner fina dikter eller saker du måste komma ihåg för veckan. Då whiteboarden fungerar som en magnet behöver du inte heller oroa dig för att dina fotografier ska förstöras av limrester från tejp.

Whiteboards till företaget

Idag kan du hitta whiteboards på arbetsplatser såväl som i skolan. Tavlorna är mycket enkla att använda sig av och perfekta när du vill ha en tavla med magnetfunktion. Eftersom många tavlor är i större storlek kan de med fördel också användas för att visa bilder från projektorer eller liknande. Har du fotografier som du vill visa upp på en större bildskärm är detta således en bra lösning. Du kanske inte ska visa upp dina privata fotografier på arbetsplatsen, men du kan med fördel använda dig av tavlan för meddelanden till dina kollegor eller anställda.