Publicerad den

Förbered dig inför bröllopsfotograferingen

Har ni anlitat en bröllopsfotograf till er stora dag? Att ha en professionell fotograf på plats är mycket vanligt förekommande, för att på så sätt kunna föreviga dagen och fånga de finaste stunderna på bild. Inför en sån här stor fotografering är det dock inte ovanligt att vilja förbereda sig lite extra. Här nedan listar vi därför våra absolut bästa knep.

Att du vill se så bra ut som möjligt på din bröllopsdag är inte konstigt. Därför kommer vi inte gå in på tips som rör ditt utseende. Se till att göra en ordentlig ansiktsbehandling så att du ser pigg och fräsch ut och kosta på dig en hårtransplantation i Göteborg hos Nordic Hair om du vill vara säker på att ditt hår är i toppskick. En hårtransplantation är ett ingrepp som gör det möjligt för dig att få ditt vackra och tjocka hår tillbaka, något som kan ha förtunnats med åren eller efter dieter och sjukdom.

Bästa tipsen för en lyckad bröllopsfotografering

1. Se till att du och din partner träffar fotografen innan och att ni går igenom era förväntningar och mål med fotograferingen.

2. Var tydlig med om det är något som ni inte vill ha eller tycker om. Vill ni ha en traditionell fotografering med klassiska bilder eller vill ni vara personliga?

3. Det är mycket viktigt att du får se ett stort urval av bilder som fotografen tidigare har tagit. Inte bara på djur och natur, utan på just bröllop.

4. Välj inte enbart efter portfolio. Ni ska spendera många timmar tillsammans och det är viktigt att ni känner er bekväma och lyssnade på. Er fotograf ska vara lätt att prata och samarbeta med.