Publicerad den

Anlita en fotograf till begravningen

Att anlita en fotograf för de stora och minnesvärda tillställningarna i livet är inte ovanligt. Många väljer till exempel att anlita en professionell fotograf till sitt bröllop, men även företagsfester, event och musikfestivaler kan använda fotografer för att föreviga dagen.

En fotograf behöver dock inte enbart fånga lyckliga stunder, utan kan också hjälpa en att minnas och komma ihåg de svårare stunderna i livet på ett vackert sätt. Därför är det inte helt ovanligt att allt fler väljer att anlita en fotograf i samband med begravningar. Letar du efter en begravningsbyrån Göteborg med bra pris kan du till exempel vända dig till Lova, som har många års erfarenhet av branschen och som ger dig den bästa servicen och stödet under en svår tid.

Vad kostar en fotograf?

Hur mycket en fotograf kostar kan variera väldigt kraftigt och beror på ett flertal faktorer. Priset kommer t.ex. att variera beroende på hur länge ni behöver ha fotografen på plats, men också hur många bilder som ni önskar, om ni även vill ha video och vilken erfarenhet fotografen har. I många fall kan du komma undan billigare genom att välja någon som precis har börjat arbeta som fotograf. Du kan alltid se portfolio och bilder innan du väljer att skriva på ett avtal.