Publicerad den

Förbered barnen inför fotograferingen

Är det dags för fotografering i skolan eller har ni kanske själva valt att anlita en privat fotograf för fina familjebilder? Med en professionell fotograf kan ni få bilder som har en perfekt skärpa, samtidigt som ni kan fånga de där speciella stunderna där alla familjemedlemmar är samlade.

Att fotograferas i par eller med enbart vuxna kan vara knepigt, speciellt om det är många som ska vara med på bild. Är det däremot barn involverade blir uppgiften genast betydligt svårare. Därför är det viktigt att du förbereder dina barn på bästa sätt och vi har tipsen!

Välj fina kläder

Precis som vuxna kommer barnets självförtroende att växa med kläder som barnet känner sig extra fin i. På onlinebutiken https://kidsbrandstore.se/ kan du hitta massor med fina barnkläder i både små och större storlekar. Butiken erbjuder kläder för skola och fritid, men också för de där lite festligare tillfällena när det är dags att klä upp sig. Varför inte matcha barnens kläder med era egna för en enlighet?

Prata med fotografen

Innan det är dags att fotograferas kan det vara en god idé att låta barnen träffa fotografen. På så sätt kommer ditt barn känna sig mer bekvämt och bilderna blir mer naturliga. Det finns också tillfälle för fotografen att prata med ditt barn om hur man beter sig på en fotografering för att bilderna ska bli bra!